Özel Bitlis Eren Fen ve Teknoloji Lisesi olarak, öğrencilerimize yaşam boyu öğrenmeyi teşvik eden, akademik dürüstlüğü ve öğrenci başarısını destekleyen en ileri imkân ve kaynaklarla bilgi hizmeti sunmayı hedefliyoruz.

Öğrencilerimizin öğrenme sürecinde en üst düzeyde kazanımlar elde etmeleri için, hem basılı hem de online olarak Çince, İngilizce ve Türkçe gibi farklı dillerde geniş bir kaynak koleksiyonu sunuyoruz. Ayrıca, en yeni teknolojileri kullanarak bilgi okuryazarlığı ve araştırma yöntemleri dersleriyle öğrencilerimizi destekliyor ve okuma alışkanlığını geliştirmeye yönelik çalışmalar yapıyoruz. Farklı tür ve ortamlardaki bilgi kaynaklarına erişim sağlayarak sürekli öğrenme ortamını çeşitlendirmek ve geliştirmek de önceliklerimiz arasındadır.